Trofeo Ciutat de Tarragona 2007-2022


Ciutat de Tarragona Trophy is a "friendly" football (soccer) tournament played annually in Tarragona (province of Tarragona, Catalonia, Spain). The tournament started in 2007.
Club Gimnàstic de Tarragona, football section, founded in 1914.


Palmares


Trofeo Ciutat de Tarragona
 1 2007 Ath. Bilbao              2-0 Gimnástic Tarragona
 2 2008 Gimnástic Tarragona      3-1 Vitesse Arhnem
 3 2009 Villarreal CF            3-0 Gimnástic Tarragona
 4 2010 RCD Espanyol             1-1 Gimnástic Tarragona     [RCD Espanyol on pen.]
 5 2011 UD Las Palmas            1-1 Gimnástic Tarragona     [UD Las Palmas on pen.]
 6 2012 Gimnástic Tarragona      1-0 Villarreal CF
 7 2013 Real Zaragoza            2-0 Villarreal CF
   2014   Not held
   2015   Not held
 8 2016 Real Zaragoza            0-0 Gimnástic Tarragona
 9 2017 Gimnástic Tarragona      2-1 Real Zaragoza
10 2018 Gimnástic Tarragona      1-0 Real Zaragoza
11 2019 Real Zaragoza            3-2 Gimnástic Tarragona    
   2020   Not held
12 2021 Gimnástic Tarragona      2-1 Girona FC  
13 2022 Gimnástic Tarragona      3-3 Real Zaragoza


Number of Wins:

 6 Gimnástic de Tarragona

 3 Real Zaragoza

 1 Athletic club de Bilbao
   Villarreal CF
   RCD Espanyol
   UD Las Palmas


2007

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Ath. Bilbao 

Final [Aug 25] I Trofeo Ciutat de Tarragona
Gimnástic	0-2 Ath. Bilbao
  [0-1 Iñaki (p) 28´, 0-2 Garmendia 83´]
Gimnástic:   Roberto (Juanmi); Óscar López (Rubio), Abraham (Nano), Tortolero (Ferran) , Mingo (Fede); Abel (Medina), 
             David Sánchez, Campano (Antonio López), Jandro (Pinilla); Gil (Chabaud), Maldonado (Oriol).
Ath. Bilbao: Aranzubía; Ustariz, Luis Prieto, Javi Casas, Lertxundi; Cuellar, Iñaki, 
             Tiko Garmendia, Gabilondo, Dañobeitia (Susaeta), Vélez (Líbano).

2008

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Vitesse Arnhem (Netherlands)

Final [Aug] II Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	3-1 SC Vitesse
  [1-0 Lolo Yedra 3´, 2-0 Moisés 21´, 2-1 Kolk 59´, 3-1 Calle 88´]
Gimnástic:  Felip (Raúl Sáez); Campano (Caire), Yedra (Tandia), Tortolero (Mairata), Mingo (Jusi); Diop, 
            David Bauzá (Medina), Arpón (Gibanel), Jandro (Jordi Alba); Redondo, Moisés (Calle).
SC Vitesse:

2009

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Villarreal CF 

Final [Aug] III Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	0-3 Villarreal CF
  [0-1 Rossi 11´, 0-2 Cazorla 23´, 0-3 Fuster 82´]
Gimnástic:  Rubén Pérez; Curro Torres (Medina, Ngal)), Mairata, Jorge (Miguel Ángel), Mingo; Campano (Álex Cruz), 
            Cèsar Diop (Parri), David Bauzá; Roberto; José Mari (Rubén Navarro), Morán (Vicente).
Villarreal: Diego López; Javi Venta, Fuentes, Godin (Kiko), Capdevila (Joan Oriol); Cristóbal, Marcos Senna (Ibagaza), 
            Bruno (Eguren), Santi Cazorla (Fuster); Rossi (Llorente), Nilmar (Marco Ruben).

2010

Participants:
Gimnástic Tarragona 
RCD Espanyol 

Final [Aug 21] IV Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	1-1 RCD Espanyol         
  [1-0 Rubén Navarro 82´, 1-1 Osvaldo 90´]
Gimnástic: Moragón; Fuster, Sergio, Mairata, Xisco Campos; Walter, Seoane, Miki, Jordi Roca; Ortiz, Eloy. 
           (+ Rubén Pérez, Juan, Alex Cruz, Rodri, Morán, Rubén Navarro, Medina, Mingo).
Espanyol:  Álvarez (Kiko Casilla); Chica, Víctor Ruiz, Galán, David García; Javi Márquez, Forlín; Javi López, Luis García; 
           Callejón, Iván Alonso. (+ Kameni, Coro, Raúl Rodríguez, Dídac, Manu Molina, Álvaro Vázquez, Osvaldo, Rui Fonte.
*Nàstic, courtesy, hands the trophy to the visiting team (RCD Espanyol).
*Nàstic, por cortesía, cede el Trofeo al equipo visitante.

2011

Participants:
Gimnástic Tarragona 
UD Las Palmas 

Final [Aug 5] V Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	1-1 UD Las Palmas*      [UD Las Palmas on pen.]
  [0-1 Sergio Suárez 10´, 1-1 Eloy Gila 65´]
Gimnástic:  David Valle; Julio Rico (Tuni), Mairata, Mingo (Aleix Coch), Raúl Fuster (Jordi Roca); Sergi Juste (Aitor Casas), 
            Seoane, Álvaro Rey (Moran), Galindo (Peragón); Eloy Gila (Fran Carbià), Powel (Peric).
Las Palmas: Barbosa; Pignol, Juanpe, Herner, Ruyman; Vicente Gómez (Roque), Castellanos, Sergio Suárez (Artiles), 
            Vitolo (Pedro Vega); Jonathan Viera (David González), Mauro Quiroga.
*Nàstic, courtesy, hands the trophy to the visiting team (UD Las Palmas).
*Nàstic, por cortesía, cede el Trofeo al equipo visitante.

2012

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Villarreal CF 

Final [Aug 18] VI Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	1-0 Villarreal CF
  [1.0 Eugeni (p) 87´]
Gimnástic:  Rubén Pérez; Xisco Campos, Mairata (Aleix Coch), Lucas Viale, Fran Vélez; Bezares (Rodri), De Lerma (Eugeni); 
            Dani Quintana (Oribe), Calderón (Joel Coch), David Haro; Eloy Gila (Ernest).
Villarreal: Mariño (Juan Carlos); Mario (Javi Venta), Lejeune, Iñiguez, Jaume (Joan Oriol); Toribio (Edu Ramos), 
            Palau; Moisés, Hernán Pérez (Manu Trigueros), Pablo González; Juanto (Gerard).

2013

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Real Zaragoza 

Final [Jul 27] VII Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	0-2 Real Zaragoza
  [0-1 Montañés 21´, 0-2 Diego Suárez 63´]
Gimnástic:   Reina; Calavera, Xisco Campos, Verdú, Beñat; Javi Martínez, Jordi Pablo, Junior, David Sánchez; Lucas Viale, Marcos.
             (+ Varó, Vélez, Coch, Querol, Giner, Tortosa (Joel Coch), Rocha, Molina, Juanjo, Bertomeu, Via).
R. Zaragoza: Alcolea; Fernández, Paredes, Laguardia, Abraham; Paglialunga, Cidoncha, Víctor, Luis García; Montañés, Barkero.
             (+ Cortés, Álvaro, Carlos, Edu, Oriol, Movilla, Tarsi, José Mari, Porcar, Suárez, Ortí).

2016

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Real Zaragoza 

Final [Jul 30] VIII Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	0-0 Real Zaragoza*
  [-]
Gimnástic:   Reina (Perales); Gerard (Ferran GP), Mossa (Kakabadze), Xavi Molina (Bouzón); José Carlos (Rayco), Madinda (Martínez), A. de Groot (S. Emaná), 
             Rharsalla (Assoubre, 46 ), Suzuki (Djetei, 66′); Zahibo (Aburjania), C. García (Juan Muñiz).
R. Zaragoza: Irureta; Cabrera (Zalaya), Érik Morán (Barrera), Cani (Suárez), Ángel (Fran); Javi Ros (Pombo), Iza (Casado), 
             Xumetra (Dongou), Zapater (Wilk); Rico (Buenacasa), Popa (Adán).
* With this result, and in deference to the visiting team, the winner of the VIII City of Tarragona Trophy was Real Zaragoza.
* Con este resultado, y por deferencia al equipo visitante, el ganador del VIII Trofeo Ciudad de Tarragona ha sido el Real Zaragoza.

2017

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Real Zaragoza 

Final [Aug 9] IX Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	2-1 Real Zaragoza
  [1-0 Maikel M. 40’, 1-1 Borja Iglesias 50’, 2-1 Maikel M. 56’]
Gimnástic:   Dimitrievski; Javi Jimenez (Abraham), Xavi Molina (Carlos García), Delgado (A.Bustos), Juan Muñiz (Rayco); 
             M. Barreiro (Emaná. S,), Maikel M. (Sandro), Perone, Suzuki; Omar (Tete), Djetei (Kakabaze).
R. Zaragoza: Ratón; A. Benito (Leto), Ángel M. (Verdasca), J. Valentín (Marcén), S. Grippo; Pombo (Febas), 
            B. Iglesias (Toquero) Buff (Javi Ros), Eguaras (Alain); Papu, Zapater (Guti).

2018

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Real Zaragoza 

Final [Jul 30] X Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	1-0 Real Zaragoza
  [1-0 Mesa 41´]
Gimnástic:   Bernabé (Dimitrievski); Valentín (Kakabadze), Arzo (Ferrer), Fali (Figueres), De Nova; Rocha (Djetei), Mesa (Márquez), 
             Tete (Brugui), Pol Prats (Omar); Uche (Luis Suárez, Sanz)), Barreiro (Manu del Moral).
R. Zaragoza: Álvarez; Benito (Clemente), Perone (Biel), Grippo (Delmás), Aguirre; Buff (Muñoz), Javi Ros (Torras), 
             Pombo (Rai), James (Nieto); Soro (Verdasca 45’), Medina (Alfaro).

2019

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Real Zaragoza 

Final [Aug 3] XI Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	2-3 Real Zaragoza
  [1-0 Pol Ballesteros 71´, 1-1 Luis Suárez 74´, 2-1 Brugué (p), 2-2 Javi Ros,
   2-3 Lasure]
Gimnástic:    Barragán; Valentín, Goldar, Juan Rodríguez, Lolo Plá; Petcoff, Javi Márquez, Lasso, Giner; Bonilla, Prats. 
              (+ Cheikh, Viti, Brugué, Pereira, Abeledo, Djetei, Ballesteros, Albarrán, Figueras, Cardona, Carreón).
R. Zaragoza:  Ratón; Vigaray, Lasure, Dwamena, James I; Raúl Guti, Álex Blanco, Eguaras, Atienza; S. Grippo, Luis Suárez. 
              (+ Fede Bikoro, Linares, Pombo, Soro, Javi Ros, Nieto, Clemente, Álvarez).

2021

Participants:
Gimnástic Tarragona 
Girona FC 

Final [Aug 7] XII Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	2-1 Girona FC
  [0-1 Stuani 47´, 1-1 Pablo Fernández 56´, 
   2-1 Pedro 80´]
Gimnástic: Manu García (Gonzi); Pol D. (Albarrán), Quintanilla, Aythami CL (Trilles), Joan Oriol; Robert S (Pol Prats), 
           Del Campo, Ribelles, Jannick (Fullana); Pablo Fdez (Pol B.), Pedro (F. Carbia).
Girona FC: Juan Carlos, Bernardo, R. Terrats, Stuani, Aleix Garcia, Juanpe RL, N. Bustos, Valery, Jairo, Gumbau, Arnau.

2022

Participants:
Gimnástic Tarragona 
REal Zaragoza 

Final [Jul 30] XIII Trofeo Ciutat de Tarragona
Nástic Tarragona	3-3 Real Zaragoza    [Nástic Tarragona on pen.]
  [1-0 Àlex López 3′, 2-0 Lupu 40′, 
   3-0 M. Álvarez 44’, 3-1 Iván 49’, 
   3-2 Vada 61’, 3-3 Puche 63´]
Gimnástic:   Manu García; Albarrán, Trilles, Lupu, Elías; Andy, Josema, Nil, Àlex López; Montalvo, M. Álvarez. 
             (+ D. Parra, Bonilla, Quintanilla, Pochettino, Pablo Fdez, Tirlea, Joan Oriol, Aarón Rey, V. Valverde, Vega, De la Peña, R. Robledo).
R. Zaragoza: Ratón; Petrovic, A. Francés, Iván, Larra; Francho, Dani Lasure, Nieto, Fran Gámez; Manu N. Molina, Mollejo. 
             (+ D. Rebollo, Jair Jr, Jaume, Narvaez, Eugeni, Bermejo, Vada, Chavarría, Giuliano, Lluís López, Luna, Puche).

About this document

Prepared and maintained by Raúl Torre for the Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation

Author: Raúl Torre
Last updated: 19 Sep 2022

(C) Copyright Raúl Torre and RSSSF 2019/22
You are free to copy this document in whole or part provided that proper acknowledgement is given to the author. All rights reserved.